úterý 27. března 2012

No.6. - komodka šedá s růžovými knopkami

Vždycky mne překvapí jak moc dělá výběr knopek (úchytek). Je to každopádně třešnička na dortu. Problém je, že ty co jsou zajímavé je možné vidět pouze na netu. Přesto, že píšou rozměry, dá se to těžko představit a o skutečném barevném odstínu už vůbec nemluvím. Je to sázka do loterie. Většinou radši objednám dvoje, troje, což se trochu prodraží. Začínám mít už slušnou sbírku ...

Foto komody "Před" je k vidění v minulém příspěvku. Nejvíc mne u tohoto kousku potrápil vnitřek šuplíku. Ta část, která není na první pohled vidět. Tentokrát jsem mu musela věnovat péči, neboť vnitřní korpus šuplíku je z plastu, což dost kazí dojem. V uvažování byla i možnost sehnat někde dřevěný vnitřek šuplíku. Zavrženo pro nedostatek příležitostí. Nakonec "vylepšeno" samolepící bílou tapetou a vzorovaným papírem. Jinak pěkný něžný kousek. Ještě potřebuje "vycídit" a je "ready for" prodej :o). Knopky jsou skleněné.










2 komentáře:

Simply Colours řekl(a)...

Dobrý večer, Milko,

myslím, že český výraz pro piping je paspule :-) Moc hezké práce!

Ať se daří :-) Jana

Unknown řekl(a)...

Veľmi pekný kúsok nábytku a páči sa mi finálna podoba, neviem ako vyzeral pred, ale teraz mu to náramne sekne. Úchytky naozaj robia divy a tiež mám problém pri kúpe cez e-shop predstaviť si veľkosť. Zatiaľ som sa našťastie trafila :)

Preliezam pomaly celým blogom a mám príjemný pocit, renovácie sú jedne lepšia ako druhá, jediné čo postrádam, je detailnejšie vysvetlenie postupu.

Ďalšia pravidelná sledovačka. Krásny večer. Renata